mandag den 18. november 2013
Red Velvet Cupcakes
Ca. til 12 stk.
Ingredienser
110 g blødt smør
150 g sukker
1 æg
2-3 spsk. rød konditorfarve (2-3 tsk rød pasta farve, det er mere koncentreret)
1 tsk. vanillesukker
140 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 spsk. kakao
1 ½ dl kærnemælk
½ tsk. hvidvinseddike (Eller alm. eddike, gør at farven bliver pænere)
Fremgangsmåde
Smør og sukker piskes sammen i en skål.
Tilsæt ægget og pisk til blandingen er jævn.
Tilsæt rød farve og vanillesukker.
Tilsæt sigtet hvedemel, bagepulver og kakao i blandingen, tilsæt kærnemælk og eddike og rør til dejen er jævn.
Fordel dejen i muffinforme.
Bag kagerne ved 180° C varmluft i 15-20 minutter.
Pas på kagerne ikke får for lang tid.
Afkøl kagerne på en bagerist.
Creme cheese frosting
12 stk.
Ingredienser
50 g blødt smør
200 g flødeost, gerne Philadelphia Original (ikke light)
300 g flormelis
1 tsk. vanilleessens
Fremgangsmåde
Pisk flødeost og smør sammen. Sigt flormelis i lidt efter lidt. Tilsæt til sidst vanilleessens og pisk godt sammen i nogle minutter.
Etiketter:
CupCakes
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar