mandag den 19. august 2013

Bailey Mousse

Ingredienser

  • 4 Blade husblads
  • 50g hvid chokolade
  • 1 dl Bailey
  • 4 pasteuriserede æggeblommer
  • 2 spsk. sukker
  • 3 dl piskefløde
  • 100g mørk chokolade

Opblød husblasen i koldt vand i 10 min.
Smelt derefter husblassen i micro-ovnen eller over vandbad, i det vand det har lagt i.
Hak den hvide chokolade fint og smelt det over vandbad.
Rør Bailey i den smeltede husblads og derefter i det hvide chokolade.
Pisk æggeblommerne og sukkeret til en cremet masse.
Derefter røres chokoladeblandingen og æggeblandingen sammen.
Pisk fløden til skum og vend det i blandingen.
Hak det mørke chokolade og vend også det i.
Sæt moussen på køl og rør jævnligt i den. Når den er tyk og luftig lægges den i kagen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar