Alm. grund opskrift
Ingredienser
170g Flormelis
110g sigtet mandelmel
90g æggehvider (ca. 3 stk)
2 spsk sukker
et par dråber frugtfarve/pastafarve
Chokolade Macarons
Ingredienser
170g Flormelis
90g sigtet mandelmel
90g æggehvider (ca. 3 stk)
2 spsk. Kakao
2 spsk. Sukker
et par dråber frugtfarve/pastafarve
1. Bland flormelis med mandelmel (og kakao), og sigt det igennem en finmasket sigte.
2. Æggehviderne piskes luftige i en ren og tør skål. Tilsæt sukkeret og bliv ved med at piske til det er blevet en fast skum.
3. Mandelmel blandingen vendes i æggehviderne, bland til dejen er glat.
Herefter puttes dejen i en sprøjtepose.
4. Sprøjt ca. 50 kager på str. med en 5 krone. Kagerne skal hvile på pladen i min. 45 minutter.
5. Ovnen tændes på ca. 150 grader (Ikke varmluft). Kagerne bages en plade ad gangen nederst i ovnen i ca. 15-20 min. Kagerne skal kunne løftes af papiret, så er de klar, og de må ikke tage farve under bagningen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar