søndag den 18. august 2013

Hindbærmousse med Hvid chokolade

Ingredienser

  • 75-80g Hvid chokolade
  • 2 pasteuriserede (hele) æg
  • 100g Sukker
  • 1 Vanilje stang
  • 3 blade Husblas
  • 2 spsk. kogende vand
  • 300g Hindbær (Husk frosne hindbær altid skal koges inden)
  • 2,5 dl fløde

Stil husblasen til opblødning i et glas koldt vand.
Hak og smelt chokoladen.
Pisk æggene med sukker og vanilje.
Pisk chokoladen i.
Hæld vandet fra og opløs husblassen i 2 spsk. kogende vand. Lad den køle til den er lillefinger varm.
Blend hindbærene og rør dem i æggemassen, sammen med den smeltede husblas.
Pisk fløden stiv og vend den i moussen til sidst.
Sæt Moussen i køleskabet til den er stiv nok til at fordele på kagen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar