lørdag den 17. august 2013

Daim Muffins


Ingredienser


  • 50g Smør
  • 1 dl Sukker
  • 1 Æg
  • 2 tsk. Bagepulver
  • 2 tsk. Vaniljesukker
  • 1 dl Mælk
  • 4 Daim barre (Af de små)
  • 75g Valnødder
  • 3 dl mel

Smørret smeltes, køles af, og røres godt sammen med sukkeret, derefter røres ægget i.
3/4 af nødderne og Chokoladen hakkes groft og blandes med melet.
Bagepulver og Vaniljesukker sigtes og vendes i æggemassen. Herefter tilsættes mælken og til sidst det melede fyld.
Dejen fordeles i ca. 20 forme og bages midt i ovnen ved 175 grader i ca. 15 minutter.

Resten af Chokoladen og Nødderne bruges til at pynte de afkølede Muffins med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar