Ingredienser:
Marcipanbund
- 125g Sukker
- 2 Æg
- 125g Marcipan
- 100g Mel
- ½ tsk. Bagepulver
- 100g Mørk chokolade
- ½ pose Vaniljecreme
- ½ dl. Mælk
- 1½ dl. Piskefløde
- Ca. 400g Jordbær
Marcipanbund:
Æg og sukker piskes.
Mel og bagepulver røres i.
Marcipanen rives og puttes i til sidst.
Bunden bages ca. 15 min. ved 175 ° i en springform
Overtræk: Den mørke chokolade smeltes via vandbad og smøres på den afkølede bund.
Creme: Mælken og den halve pose vanillecreme piskes sammen. Piskefløde piskes i en anden skål, og vendes til sidst sammen med vanillecremen.
Cremen lægges herefter på tærten, når chokoladen er stivnet.
Pynt: Tærten pyntes med ca. 400 g friske jordbær, som er skåret halvt over.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar