tirsdag den 20. august 2013

Jordbærtærte

Ingredienser: 

Marcipanbund

  • 125g Sukker
  • 2 Æg
  • 125g Marcipan
  • 100g Mel
  • ½ tsk. Bagepulver
 Overtræk
  • 100g Mørk chokolade
Creme
  • ½ pose Vaniljecreme
  • ½ dl. Mælk
  • 1½ dl. Piskefløde
Pynt
  • Ca. 400g Jordbær

Marcipanbund:
Æg og sukker piskes. 

Mel og bagepulver røres i.
Marcipanen rives og puttes i til sidst.
Bunden bages ca. 15 min. ved 175 ° i en springform


Overtræk: Den mørke chokolade smeltes via vandbad og smøres på den afkølede bund.
Creme: Mælken og den halve pose vanillecreme piskes sammen. Piskefløde piskes i en anden skål, og vendes til sidst sammen med vanillecremen. 
Cremen lægges herefter på tærten, når chokoladen er stivnet.
Pynt: Tærten pyntes med ca. 400 g friske jordbær, som er skåret halvt over.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar