tirsdag den 20. august 2013

Hjemmelavet Fondant (MMF)

Marshmallow (Skumfidus) Fondant
 
  • 15 Marshmallows (Skumfiduser)
  • 2 Spsk. olie
  • 4 Spsk. vand
  • 1 pk. flormelis ca. (Pas på, hellere for lidt end for meget)

Skumfiduserne, olie og vand kommes i en skål. 

Herefter varmes det i microbølgeovn i ca. 10 sekunder. Prøv derefter at røre lidt rundt i blandingen. (Skumfiduserne smelter indefra) DET ER MEGET VARMT!! 
Hvis ikke de er helt smeltet gives et par sekunder mere.
Derefter røres flormelis i lidt efter lidt. Rør rundt med ske ell. pisker med dejkroge på. 
Fortsæt med at tilsætte flormelis, til massen er sej, og hverken ske ell. dejkroge kan mere. 
Herefter tager man det ud på bordet og ælter det med flormelis, til det er som modellervoks. Det skal klister lidt til sidst, da det giver det bedste resultat.
 


Denne portion rækker ca. til at overtrække to runde 20 cm kager. 


Fondanten kan opbevares i en lufttæt bøtte eller pose i meget lang tid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar